Bot Consult

Nytt blod och nytänk i företaget

Går man i samma hjulspår månad efter månad eller kanske till och med år efter år i företaget utan att det händer något kan det behövas lite nytt blod eller lite nytänk eller kanske båda två. Här tänkte vi därför komma med några tips på vad man kan göra för att förverkliga detta.

Nyanställ

Ett bra sätt att få inte lite nytt blod och kanske även nya tankegångar är att anställa någon. Dock är det viktigt att vara noggrann när man anställer så man verkligen får en person som kan tillföra något till företaget.

Konsult

Ett annat sätt om man vill ha in lite nytt blod och lite nya perspektiv i företaget utan att behöva anställa någon kan vara att anlita en konsult av något slag, som kan ge sin syn på saker och ting.

Ta in praktikanter

Har man inte budget att nyanställa eller anlita en konsult är ett bra alternativ att kanske ta in praktikanter eller examensarbetare. Förutom att det är helt gratis är ofta praktikanter hungriga och vill visa vad de går för samtidigt som de också kan förhoppningsvis också har koll på det allra senaste i branschen eftersom de kommer direkt från utbildning.