Bot Consult

Börja med E-handel och håll företaget online

Att börja med e-handel är både smart och effektivt. Det gör att du som företagare kan erbjuda alla dina produkter på ett smidigt vis samt bedriva ett mer kostnadseffektivt företag. Du behöver inte ha lika många fysiska butiker och anställda på detta vis. Men hur börjar man då egentligen med att öppna en webbshop.

eshopping
Det finns idag två metoder. Hyr tjänsten eller gör den själv. Idag finns det många kompetenta webbsajter som erbjuder möjligheten till att öppna upp en e-butik. Exempelvis så erbjuder Sitedirect webbhandelslösningar som gör det möjligt för tillväxt.

De erbjuder mycket goda möjligheter till att kunna få öppna upp tillväxt möjligheter inom e-handel. Tjänster som serverdrift och hjälp att skapa en framgångsrik e-handelswebbsajt.

Servertjänsten har möjlighet att växa i samband med dina behov samt att de erbjuder goda möjligheter i att kunna nyttja en funktionsrik plattform baserad på open source och den har tillgång till ett flertal moduler. Denna plattform kan fungera på flera plattformar, allt ifrån dator till surfplatta och mobil.

Plattformen erbjuder möjligheten att få bättre struktur via ett inbyggt PIM system (Product Information Management). Ett system som är till för att göra en effektivare hantering utan produktinformation. Själva databasen går att utforma efter hur du vill att den ska se ut. Allt ifrån bildskalning, sida för produktspecifikationer och så vidare. Den innehåller också ett eget verktyg för sökmotoroptimering.

Servertjänsterna varierar i storlek. Allt ifrån att hyra små platser på ett webbhotell till att få hyra flera servrar. Servrarna är mycket praktiskt och smart byggda så att om du har två eller fler så arbetar den ena med själva trafiken och den andra lagrar all data. Detta minskar stressen på maskinerna och kundupplevelsen ökar.